Digihelp: Uw computer of pc probleem is zo opgelost!

Wat zeggen onze klanten?

Digihelp heeft inmiddels honderden klanten in Maastricht en omstreken. Hieronder beschrijving een aantal van deze klanten hun ervaringen met Digihelp.

Bent u zelf tevreden over Digihelp en wilt u ons een referentie geven ? Neem dan contact met ons op.

Dhr. Hubert Gidding (Maastricht)

Ik heb reeds meerdere keren de hulp van Digihelp nodig gehad en sinds de introductie ervan een abonnement genomen. Ben over de relatie met Digihelp zeer tevreden, zowel wat betreft de benadering als de technische hulp.

Dhr Hans Kerckhoffs, Stella Zuid BV / Pinky

Mijn bevindingen en ervaringen met Digihelp zijn:

  • 1. Altijd bereikbaar
  • 2. Zeer behulpzaam
  • 3. Vakkennis in huis
  • 4. Betaalbaar

Mevr. Gerretzen (Maastricht)

Ik ben enthousiast over jullie computerhulp. Hoef nooit lang te wachten en alles wordt mij duidelijk uitgelegd. Ga zo op de ingeslagen weg door!

Dhr. J.F. Wauben (Maastricht)

Het is voor de volstrekte leek op automatiseringsgebied, die ik ben, fantastisch om zich continue verzekerd te weten van de snelle en klantgerichte service op maat die Digihelp biedt. Digi helpt echt!

Mr. G. Hinnen

Ik deel U graag mede dat ik zeer tevreden ben over de service die ik de afgelopen twee jaar van Digihelp heb gekregen. Ik zal zeker mijn abonnement voor het nieuwe jaar verlengen. In het bijzonder dank voor Uw zeer snelle en effectieve reacties op gevraagde assistentie.

Dhr. Jaap van der Wal (Maastricht)

Ik ben een intensief gebruiker van de PC voor mijn werk en bedrijf (onderwijs) en kan er ook wel heel wat mee, al zeg ik het zelf. Maar wat voor mij een vreselijke 'bug' is, zijn de vaak zo verschrikkelijk gebruikersonvriendelijke handleidingen en help commentaren. Techneutisch geblaat waar ik als digibeet niks van kan bakken. Ik vind het ook zonde van mijn tijd mij daarin te verdiepen. Mijn programma's moeten werken, ik hoef niet te weten hoe. Digihelp is voor mij een enorme uitkomst gebleken. Heel behendig en vooral doorzichtig is al meerdere keren mijn PC eens goed op orde gebracht als er weer dingen niet zo goed werkten als de internet glossies en producers alsmaar aan de digibeet voorspiegelen. Ik werd snel adequaat geholpen. En men kwam nog aan thuis ook! In de avond. Geen gesjouw, geen periode dat ik mijn pc kwijt ben, geen zitten "wachten op de monteur" en een halve dag daarvoor vrij moeten nemen! Prima Digihelp voor een Digibeet! En het kost wel niet een digibeetje maar het is zeker de moeite en geld waard geweest. Warm aanbevolen.